Services

Trotse huis eigenaren

U bent de trotse eigenaar van een huis in Cadzand of omgeving, en u gunt een ander dezelfde unieke ervaring van een verblijf aan de Zeeuwse kust. Voor ieder object vinden wij de huurders die het verdient zodat u, net als zij, zorgeloos kunt genieten. Gedreven door onze passie voor service en oog voor detail, zorgen wij met aandacht voor onze huurders en verhuurders.

Room of Cadzand

Room of Cadzand is een verhuurbureau/bemiddelaar gevestigd aan Boulevard de Wielingen 66-25 in Cadzand-Bad. Wij zijn er om u te ontzorgen bij het verhuren van uw vakantiewoning aan de Zeeuwse kust. Dit bewerkstelligen wij door de inzet van onze kennis van de markt, het lokale netwerk en ons persoonlijk contact. Wij dragen de uiterste zorg voor uw bezit en de gasten die ervan genieten.

Volledige ontzorging en transparantie

Wij verzorgen de verhuur van uw woning van A tot Z en wij dragen zorg voor uw bezit alsof het ons eigen huis betreft. Wij zijn professionals in het verzorgen en verwerken van de boekingen, in het contact met de huurders, het in- en uitchecken, de schoonmaak en alle andere facetten die de verhuur met zich meebrengt.

Lokale marktkennis
en advies

Mocht uw huis extra aandacht of liefde nodig hebben: wij adviseren u graag en helpen u met ons lokale netwerk van de beste professionele deskundigen.

De huurder die
uw huis verdient

Uw huis krijgt bij ons de huurder die het verdient. Met de inzet van zowel social media als onze goed vindbare website, bereiken wij de beste huurders. Wij dragen persoonlijk zorg voor de huurders en controleren uw huis na iedere verhuur.

Altijd
maatwerk

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Dan nodig wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. U en uw huis staan centraal bij Room of Cadzand.