Over ons

Room of heeft voor de rustzoeker pareltjes van huurwoningen langs de Zeeuwse kust gevonden. Zodat u écht van uw verdiende vakantie kunt genieten.

COMFORT OP HET HOOGSTE NIVEAU

Welkom bij Room of Cadzand

Alles wat wij doen, is erop gericht uw verblijf zo relaxed en prettig mogelijk te laten zijn. Van ons welkomstpakket, de fris opgemaakte bedden en het Umami Cosmetics douchepakket, tot de late checkout, die niet voor niets standaard is.

Voor onze gasten zoeken wij de mooiste huizen aan de Zeeuwse kust. Het voorwerk is al gedaan, doordat wij kwaliteit en beleving boven alles plaatsen. Of u nu met z’n tweeën een weekje weg wilt, of uw verjaardag met de hele familie wilt vieren: voor ieder gelegenheid hebben wij het mooiste huis. Onze huizen zijn voorzien van alle comfort en de mooiste designelementen, het ontbreekt u aan niets!

ONTDEK DE CHARME VAN DE ZEEUWSE KUST

The comfort you deserve

Een weekje eigenaar van uw eigen paleisje, de luxe van uw eigen keuken, balkon of tuin, maar toch verwend worden met opgemaakte bedden, een welkomstpakket en de zeepjes die wij allemaal zo fijn vinden. Het lijkt net een hotel, maar het is een van de accommodaties van Room of Cadzand.

Tijd voor genieten

Uw hoofd mag wel even uit
Uw telefoon op het nachtkastje
De autosleutels ergens in een bakje
Van de dag van aankomst
Totdat u vertrekt

Misschien leest u in uw boek
Maar met uw voeten in het zand
Langs de boulevard, het terras
Een oester en een mooi rank glas

Het leven vraagt genoeg
Dus als de knop dan even om mag
Dan wilt u dat de dingen kloppen
Dat er echt aan u gedacht is

Room Of Cadzand: als het tijd is voor genieten

Maak kennis met ONZE MENSEn

Ons team

Jacob Cruson
Mina Cruson
Samim Ibrahim
 Shakib Sorosh